Previous Page  115 / 144 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 115 / 144 Next Page
Page Background

ADMINISTRATIEKANTOOR HERMANS

| Europalaan 12b | 5232 BC ’S-HERTOGENBOSCH

(073) 692 64 64 |

info@herm.nl

|

www.herm.nl

om drie heel verschillende horecabedrijven

gaat. “Die hebben elk helemaal hun eigen

stijl en concept. Aan de andere kant zijn er

in de backoffice best veel dingen gelijk. Zo

werken we met één kassasysteem en één

administratie.” Dat werk is bij Hermans in

goede handen. “Het draait voor ons om het

vertrouwen en het professioneel advies”,

vervolgt de horeca-ondernemer.

“Wij willen bovenop de cijfers zitten,

per maand een overzicht. Niet per kwartaal.

Daar moet ik niet aan denken. We krijgen

binnen tien dagen na het aflopen van de

maand onze cijfers.

Daar zit dan ook al het advies van de mensen

van Hermans bij.”

KORTE LIJNEN

De ondernemers blijven graag op de hoogte

van hoe ze er zakelijk voorstaan. “In de

horeca tel je elke dag je kassa”, stelt Roel

Huesmann. “Maar de kostenkant is misschien

nog wel veel belangrijker. Dan praat je

over je personeelskosten en je inkoop. Wij

worden heel goed op de hoogte gehouden.

Onze jaarcijfers? Ach, die weten we allang.

Daar komt geen nieuws uit.” Een app via het

kassasysteemmaakt bijvoorbeeld de omzet

per uur inzichtelijk.

Carlo Kapteijns onderschrijft dat de lijnen

tussen administratiekantoor en klant kort

zijn. En ook dat die niet altijd op standaard

tijden geactiveerd worden. “Horeca vereist

een apart sociaal leven. Daar passen wij

ons flexibel op aan. Wij zijn als kantoor

24/7 bereikbaar voor onze klanten.

Daaronder zitten inderdaad de nodige

horecabedrijven.” Met de uitgebreide

kennis van boekhoudprogramma Afas,

de nauwe banden met de specialisten van

Mazars en het sterke persoonlijk contact is

Administratiekantoor Hermans voor

de horecaondernemers een partij waar

men op kan rekenen.

BOSSCHE ZAKEN

115

V.l.n.r. Roel Huesmann, Carlo Kapteijns, Roel Immens