ADMINISTRATIEKANTOOR HERMANS
| Europalaan 12b | 5232 BC ’S-HERTOGENBOSCH
(073) 692 64 64 |
info@herm.nl|
www.herm.nlom drie heel verschillende horecabedrijven
gaat. “Die hebben elk helemaal hun eigen
stijl en concept. Aan de andere kant zijn er
in de backoffice best veel dingen gelijk. Zo
werken we met één kassasysteem en één
administratie.” Dat werk is bij Hermans in
goede handen. “Het draait voor ons om het
vertrouwen en het professioneel advies”,
vervolgt de horeca-ondernemer.
“Wij willen bovenop de cijfers zitten,
per maand een overzicht. Niet per kwartaal.
Daar moet ik niet aan denken. We krijgen
binnen tien dagen na het aflopen van de
maand onze cijfers.
Daar zit dan ook al het advies van de mensen
van Hermans bij.”
KORTE LIJNEN
De ondernemers blijven graag op de hoogte
van hoe ze er zakelijk voorstaan. “In de
horeca tel je elke dag je kassa”, stelt Roel
Huesmann. “Maar de kostenkant is misschien
nog wel veel belangrijker. Dan praat je
over je personeelskosten en je inkoop. Wij
worden heel goed op de hoogte gehouden.
Onze jaarcijfers? Ach, die weten we allang.
Daar komt geen nieuws uit.” Een app via het
kassasysteemmaakt bijvoorbeeld de omzet
per uur inzichtelijk.
Carlo Kapteijns onderschrijft dat de lijnen
tussen administratiekantoor en klant kort
zijn. En ook dat die niet altijd op standaard
tijden geactiveerd worden. “Horeca vereist
een apart sociaal leven. Daar passen wij
ons flexibel op aan. Wij zijn als kantoor
24/7 bereikbaar voor onze klanten.
Daaronder zitten inderdaad de nodige
horecabedrijven.” Met de uitgebreide
kennis van boekhoudprogramma Afas,
de nauwe banden met de specialisten van
Mazars en het sterke persoonlijk contact is
Administratiekantoor Hermans voor
de horecaondernemers een partij waar
men op kan rekenen.
BOSSCHE ZAKEN
115
V.l.n.r. Roel Huesmann, Carlo Kapteijns, Roel Immens