Previous Page  11 / 72 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 11 / 72 Next Page
Page Background

11

A B A

T O D AY

D E C E M B E R 2 0 15

VERBOUWING ABA - LOUNGE

‘De verbouwing van de

ABA-Lounge voelde alsof het

m’n eigen zaak was.’

gekomen. In maart hebben we overleg gehad met

directeur Henk Markerink en zijn collega Henk

van Raan, verantwoordelijk voor facilitaire zaken

binnen de Amsterdam ArenA. Dat gesprek verliep

zeer voorspoedig en in april zaten we al met de

interieurbouwer Nijboer om de tafel. Met ‘we’ bedoel

ik samen met ABA collega-bestuurders Carel Abeln en

Cees van der Voorden. We wisten wat we wilden, een

mooie, moderne Lounge, die de sfeer uitademt van de

Harbour Club. Uiteraard hebben wij alle plannen en

ideeën van meet af aan afgestemd met de ArenA, want

onze Club en onze Lounge zijn tenslotte ruimten van

de ArenA. De ABA is de hoofdhuurder’.

KE IHARD GEBUFFE LD

Peter Brugman: ‘Na de overlegfase zijn we met een

‘werk’ team aan de slag gegaan. In dat team zat

Norbert van Ommen van Guijlik, die binnen de ArenA

verantwoordelijk is voor alle catering van Maison van

Peter Brugman (59) is Ajacied in hart en nieren. Al op z’n zesde kocht hij voor

twee kwartjes een kaartje voor een wedstrijd in De Meer. Hij volgt dus al meer dan

een halve eeuw zijn ‘cluppie’, thuis & uit in Nederland en in Europa. ‘Er zijn niet

zo veel wedstrijden, die ik niet ‘live’ gezien heb’, zegt hij. Tegenwoordig volgt de

horecaondernemer / projectleider de wedstrijden in de Amsterdam ArenA vanuit

zijn luxe business seat op de eretribune. Hij is al ruim 12 jaar lid van de ABA. Op

uitnodiging van een zakenrelatie kwam hij een keer bij de ABA en daar voelde hij

zich direct thuis. Peter: ‘In de ABA ontmoet je interessante mensen’. Sinds drie

seizoenen is hij ABA-bestuurder en portefeuillehouder secretariaat en catering.

‘Dat doe ik met veel passie en samen met loyale medebestuurders, die het allemaal

als vrijwilliger doen. Dat schept een band’.