11
A B A
T O D AY
D E C E M B E R 2 0 15
VERBOUWING ABA - LOUNGE
‘De verbouwing van de
ABA-Lounge voelde alsof het
m’n eigen zaak was.’
gekomen. In maart hebben we overleg gehad met
directeur Henk Markerink en zijn collega Henk
van Raan, verantwoordelijk voor facilitaire zaken
binnen de Amsterdam ArenA. Dat gesprek verliep
zeer voorspoedig en in april zaten we al met de
interieurbouwer Nijboer om de tafel. Met ‘we’ bedoel
ik samen met ABA collega-bestuurders Carel Abeln en
Cees van der Voorden. We wisten wat we wilden, een
mooie, moderne Lounge, die de sfeer uitademt van de
Harbour Club. Uiteraard hebben wij alle plannen en
ideeën van meet af aan afgestemd met de ArenA, want
onze Club en onze Lounge zijn tenslotte ruimten van
de ArenA. De ABA is de hoofdhuurder’.
KE IHARD GEBUFFE LD
Peter Brugman: ‘Na de overlegfase zijn we met een
‘werk’ team aan de slag gegaan. In dat team zat
Norbert van Ommen van Guijlik, die binnen de ArenA
verantwoordelijk is voor alle catering van Maison van
Peter Brugman (59) is Ajacied in hart en nieren. Al op z’n zesde kocht hij voor
twee kwartjes een kaartje voor een wedstrijd in De Meer. Hij volgt dus al meer dan
een halve eeuw zijn ‘cluppie’, thuis & uit in Nederland en in Europa. ‘Er zijn niet
zo veel wedstrijden, die ik niet ‘live’ gezien heb’, zegt hij. Tegenwoordig volgt de
horecaondernemer / projectleider de wedstrijden in de Amsterdam ArenA vanuit
zijn luxe business seat op de eretribune. Hij is al ruim 12 jaar lid van de ABA. Op
uitnodiging van een zakenrelatie kwam hij een keer bij de ABA en daar voelde hij
zich direct thuis. Peter: ‘In de ABA ontmoet je interessante mensen’. Sinds drie
seizoenen is hij ABA-bestuurder en portefeuillehouder secretariaat en catering.
‘Dat doe ik met veel passie en samen met loyale medebestuurders, die het allemaal
als vrijwilliger doen. Dat schept een band’.